O NAMA

IMOBILIA AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Dugogodišnjim i  bogatim iskustvom u posredovanju u prometu nekretninama, postali smo poznati jer nastojanje da pružimo profesionalnu I učinkovitu uslugu  su prepoznali naši klijenti s kojima smo ostvarili dugogodišnju prijateljsku suradnju I povjerenje.

Licencirani agent sa  višegodišnjim  iskustvom pružiti će Vam kompletnu uslugu prilikom posredovanja u iznajmljivanju ili prodaji Vaše nekretnine.

Posjedujemo veliku bazu nekretnina za prodaju i najam kao i bazu potencijalnih kupaca.

U našoj ponudi možete pronaći stanove za prodaju I najam različitih kvadratura i to od garsonjera do velikih luksuznih stanova na atraktivnim lokacijama za kojima je konstantna potražnja.

Takodjer, naša ponuda je bogata velikim  brojem kuća različitih dimenzija I to od manjih obiteljskih kuća do luksuznih vila za izdavanje ili prodaju u Sarajevu i široj okolini. Nudimo i poslovne prostore, poslovne objekte za različite namjene.
Ukoliko kupujete nekretninu potrebna Vam je usluga i pomoć kako pronaći idealnu nekretninu prilagođenu Vašim potrebama, bez iscrpljujućeg pretraživanja tržišta nekretnina, pružit ćemo Vam savjete u vezi kupoprodaje nekretnine, ponuditi ćemo Vam najaktuelnije nekretnine i ukoliko niste sigurni da ste pronašli odgovarajuću imati ćemo Vas u bazi kao prioritetne klijente  kojima ćemo dostaviti informacije o najnovijim nekretninama na tržištu.

Kada ste se donjeli odluku da prodate svoje nekretnine, možete prepustiti posao profesionalcima koji će Vam olakšati proces prodaje, naši agenti će za Vas pronaći kupca, posredovati u kupoprodaji, isposlovati potrebnu dokumentaciju za realizaciju kupo-prodaje, pomoći ćemo Vam u vezi prikupljanja dokumentacije, prevodjenja nekretnine na novog vlasnika I sl.

Želite da iznajmite  ili unajmite kuću, stan ili rezidenciju, naše su  reference  dugogodišnja suradnja u posredovanju prilikom izdavanja i unajmljivanja nekretnina  internacionalnim organizacijama, kompanijama, institucijma i ambasadama.  Naša usluga je kompletna od primopredaje nekretnine, inventurnog popisa, pomoći oko plaćanja računa, rente I sl.

Poslovnu suradnju ostvarili smo na internacionalnom nivou, naši su partneri svjetski poznate kompanije.

Mi poslujemo drugačije pružajući svojim klijentima maximalnu uslugu. Spremni smo da prihvatimo promjene I konstantno nastojimo da poboljšamo način na koji naše poslovanje djeluje.

Naši klijenti su prepoznali razliku!!

REGISTARSKI BROJ POSREDNIKA 05-04-168-UT/23, 23.05.2023. , POD  REDNIM BR. 107/23

MODERN LIVING D.O.O. 

_____________________________________

 

Stan na prodaju Centar Sarajevo, Jednosoban stan na prodaju Sarajevo, dvosoban stan na prodaju Sarajevo, trosoban stan na prodaju, stan na prodaju novogradnja, renovirani stan na prodaju Sarajevo, kuca na prodaju Sarajevo, manji stan na prodaju Sarajevo, stan prodaja, Sarajevo,http://www.montessorihouse.ba